Junior- och elitverksamhet 

Välkommen till junior- och elitkommitténs sida. Har du några funderingar, hör av dig till någon av oss.

Juniorkommittén    
Christian Borgström, ordförande 073-701 53 64 christian.borgstrom@me.com 
Gustav Lundquist, ledamot 070-456 12 88 lundquist.g@outlook.com
Mikael Eliz, ledamot 073-751 23 49 mikael.eliz@live.se
Felix Sjöblom, ledamot 072-734 28 05 felsjo91@gmail.com 
Jonathan Erlandsson 076-026 53 57 jonathan@erlaan.se
Magnus Ahlgren, adjungerad 070-858 40 62 magnus.ahlgren@telia.com

 

Verksamhetsplan med värdegrund

Junior & Elitkommitténs verksamhetsplan där även en värdegrund ingår, den ska vara till stöd för både spelare och deras föräldrar så de vet vad de kan förväntas sig av klubben.

RÄTTVIKS GOLFKLUBB

Läs mer

Träningar och läger

Rättviks GK vill hålla en bred ungdomsverksamhet där så många ungdomar som möjligt får lära sig spela golf och utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Ungdomarna ska ges möjlighet att pröva tävlingsspel och elitsatsning. Verksamheten ska också verka för att ungdomars golfintresse inte upphör i tonåren utan fortsätter som fritidsintresse även i vuxen ålder så att vi får behålla dem i klubbens verksamhet.

Träningen bedrivs i Rättviks Golfakademis regi.

Läs mer

Årets spelare och junior

Varje år inför årsmöte väljer junior- och elitkommittén ut två spelare som utvecklats i sin prestation genom engagerad träning, en bra klubbkompis och god representant för Rättviks GK.

Läs mer

Att tävla

Rättviks golfklubb uppskattar när våra juniorer och elitspelare tävlar. Här följer lite information som är bra att veta inför tävlandet.

Läs också vår verksamhetsplan! För dig som vill börja tävla finns all information om Teen Tour (juniorernas tävlingsprogram) här. Du är också välkommen att fråga någon av de äldre juniorerna eller någon i kommittén för mer information.

Klubben stödjer de som är ute på tävlingar. Ersättning utgår enligt nedanstående villkor och inom budgetens ramar om man fyller i reseräkningen i bifogad fil nedan. Lämnas till kansliet efter tävling.

Efter godkännande lämnas ersättning för startavgift och km-ersättning.

Läs mer