Övrigt boende


Hotell Lerdalshöjden

Hotell Lerdalshöjden ligger vid slalombacken, högt över Siljan med vidunderlig utsikt.. Promenadavstånd till centrum, buss och tåg. Restaurang, bar, kaffeservering, sällskapsrum, motionsrum. Nyrenoverad relaxavdelning där du kan basta, bada bubbelpool, boka en härlig behandling eller sola solarium. Barn i förälders bädd gratis. Barnet anges ej vid sökning av lediga rum. Om man önskar säng till barnet, anges det och då bokas en extrabädd.

Läs mer och boka här

Lustigsgården Bed & Breakfast

Lustigsgården Bed & Breakfast ligger i klassiskt röda trähus med anor från 1634, bara 1 km från centrala Rättvik och endast 3 km från golfbanan. Vi erbjuder personligt inredda rum, de flesta med milsvid utsikt över Siljan och dess fantastiska solnedgångar. Alla Lustigsgårdens rum är belägna 1 trappa upp och är ljust inredda. De flesta rum har eget badrum med dusch och toalett, men vi har även några rum som har delat badrum. Vi satsar på personlig service samt ekologiskt och närproducerade produkter till vår frukostbuffé. Varmt välkomna till oss önskar Ulrica och Niclas!

Läs mer och boka här

Stiftsgården

Stiftsgården ligger vackert belägen med egen strand vid Siljan, 1,5 km   från Rättviks centrum. Avkopplande och lugn miljö. Avstånd till Dalhalla   7 km, hållplats för Dalhallabuss. Öppet året runt.

Läs mer och boka här

Fyrklöverns stugby

Stugor i underbar natur med utsikt över Siljan. Ett stenkast från Rättviks slalombackar och sommarrodelbana, nära skidspår och strövområden ligger FYRKLÖVERNS STUGBY.

Läs mer och boka här

Rättviksgården

Rättviksgården erbjuder centralt boende, 500 m till centrum och 900 m till Rättviks GK, i genuin Dalamiljö . Vi har bed and breakfast, traditionellt vandrarhemsboende och 16 ställplatser med el, dusch och toalett.

Läs mer och boka här

Bruntegården

Pensionat Bruntegården är högt beläget på Lerdalshöjden i Rättvik. Restaurang med vidunderlig utsikt över Rättvik och Siljan. * Alla rum är rökfria.*

Läs mer och boka här

Jöns Andersgården

Jöns Andersgården är en genuin gammal dalagård från 1500-talet. Hotell och restaurang. Här har vi låtit gammalt och nytt få mötas i en behaglig familjär stil. Storstilad utsikt över Siljan och ett vackert gårdstun.

Läs mer och boka här

Enåbadet stugor

Enåbadet ligger på promenadavstånd från Rättvik centrum. Inbäddad i grönskan längs Enåns slingrande vatten. Här finns camping, stugby, vandrarhem och en simhall.
Lugnt beläget i kanten av Enåbadets fritidsområde ligger stugbyn. 

Läs mer och boka här

Siljansborgs stugby

Stugbyn består av 21 timrade stugor på 60 kvm. Stugorna har tre sovrum med sammanlagt 6 sängar i varje stuga. Stugorna går att boka året runt och är mycket välutrustade med öppen spis, LED-TV och komplett kök med bl.a. diskmaskin. Varje stuga har en altan med ett flyttbart utebord som rymmer 6 personer.

Läs mer och boka här

Siljansbadets Camping

Siljansbadets Camping är en fyrstjärnig camping som är vackert belägen i centrala Rättvik utmed Siljan och dess bad vänliga och långgrunda sandstrand.

Läs mer och boka här

Backlund Boende i Dalarna

Ett smakfullt inrett boende med gammeldags charm. Naturnära lugn miljö med utsikt över sjön Siljan. Nära till kulturevenemang och sevärdheter.

Läs mer och boka här