Städdagar

På Rättviks Golfklubb hjälps vi åt med städningen ung som gammal, vi städar 18-hålsbanan, runt klubbhusområdet och stugbyn.
Det fina är att vi får en trevlig stund med fika efteråt och samtidigt minskar kostnaderna för vår förening. Dessutom ett alldeles utmärkt sätt att lära känna medlemmarna i föreningen.

Så här fördelas arbetet
Arbetsledare kommer att finnas på plats för att hjälpa till att fördela arbetet. Obs! Ta med krattor/räfsor, handskar och oömma kläder.
Information om städdagar anslås via hemsidan, på kansliets anslagstavla och annonseras i tidningen GREEN.

Städavgift
Städavgift om 300 kr/år uttages av medlemmar i åldern 13-75 år (åldern räknas det år man fyller) via årsfakturan och återbetalas när medlem gör sin ”städplikt” på någon av de aviserade städdagarna. Pengarna återbetalas på plats kontant städdagen då man deltagit på minst en av städdagarna och signerat närvarolistan.

Generellt befriade från städavgift
Juniorer som är 12 år och yngre samt seniorer över 75 år
Passiva
Skadade hela året med läkarintyg - "ej kunnat spela golf".

Städdagar 2017

Veckodag Datum Klockslag
Lördag 22 april 09-12
Tisdag 25 april 18-21
Söndag 30 april 09-12
Torsdag 24 augusti 18-21

Anmälan till städdagarna är obligatoriskt för att vi ska kunna planera arbetsfördelningen och beställa fika. Anmälan görs senast en vecka innan städdagen till kansliet via mejl: info@rattviksgk.se eller uppsatt lista på kansliets anslagstavla.