Uppstartsträff den 26 april 2018 kl. 17.00

Denna vita vargavinter kanske ännu inte skapat så mycket golfvibbar, men det kommer en vår, & då är vi förberedda inför en lång säsong.

Vi i Oldboyskommittén har planerat kommande säsong, & kommer under detta Upptaktsmöte (i rummet ovanpå shopen) att berätta om de nyheter vi har, samt allt annat som rör vår fina oldboysverksamhet.

Givetvis allt kring veckogolftävlingarna och nu spel fullt ut tillsammans med damerna, matchspel, birdieliga, torsdagsmästaren, Ryder Cup mot Leksand, Mannerheim Cup, fjälltouren i Klövsjö, Dalagolfen 50+, spel på andra banor, samt andra nyheter som bl a Oldboys Champ.

Vi har i år uppdaterat & förenklat rutinerna runt funktionärskapet vid våra större tävlingar, som bör underlätta allas åtaganden.

Vi ser fram emot vår nye krögare Stefan Dahlins höga ambitioner,  som han kort kommer att berätta om. Även vår nye ordförande Niclas Björklund skall försöka komma loss, för att berätta om klubbens aktuella planer, framför allt vad gäller banan & dess layout.

Det är viktigt att alla som avser att delta i vår verksamhet kommer på upptakten, så att alla har samma förutsättningar om vad som gäller!

I vanlig ordning bjuds det på kaffe, smörgås och vatten/lättöl. M h t förberedelser & inköp av förtäring, så uppskattar vi om Du i ett kort svarsmejl anmäler Din närvaro. Det går givetvis att komma oanmäld, men mötet blir mer lättorganiserad om vi vet antalet deltagare.

Besök också med fördel klubbens hemsida www.rattviksgk.se kontinuerligt och klicka på Oldboys, där vi lägger ut aktuell info & uppdaterar så mycket vi hinner med. Mer även om detta på mötet.

Välkommen!

Oldboysstyrelsen