Torsdagsbäst - Ulf Haak och Inga—Britt Bibbi Andersson

För andra året i följd blev Ulf Haak, oldboyskommitténs ordförande, Torsdagsmästare för klubbens medlemmar äldre än 55 år.
På damsidan heter årets Torsdagsmästarinna Inga-Britt Bibbi Andersson.

Tävlingarna har avgjorts sista torsdagen i månaden under perioden maj-september och av fem tävlingar räknades de tre bästa.
På herrsidan var det ett 30-tal deltagare och Ulf Haak låg bra till inför avgörande tävlingen i september.
När dessutom några av hans värsta konkurrenter inte deltog var Uffes slutseger mer eller mindre klar.
Torsdagsmästare för andra året i följd med andra ord?
- Känns härligt, konstaterade Ulf Haak, sedan han belönats med ännu en ”mästarkavaj”.
Det skedde i samband med bankett dam- och oldboyskommittén höll på Hotell Lerdalshöjden efter årets sista gemensamma tävling.
Då hyllades även Ing-Britt Bibbi Andersson, som vann damernas motsvarighet bland tio konkurrenter.

Fler hyllade vid banketten:
Birdiemästare: Göran Waldermark med 29 skjutna ”fåglar” tätt före Ulf Haak och Mats Friberg.
Oldboys champ: Åke Mårs vann den nya tävling Åke Rosengren initierat. Tvåan Hasse Johansson och trea Gunnar Friberg.
Singelmästare: Arne Ohlsson som vann jämn och spännande final mot Lennart Lelle Karlsson.
Matchspel par: Bröderna Hans och Mats Blom vann finalen mot Lelle Karlsson och Johnny Eriksson.
September stjärnor - Leif Lundin och Nina Hedlund.