Toalettinvigning

Dagen till ära invigs en ny toalett på Rättviks Golfbana. För den som har svårt att hålla sig över en hel runda golf finns nu en nybyggd, fräsch toalett att tillgå längs med banan. Toaletten är lokaliserad mellan 5ans green och 6ans tee. En ny kran för att fylla på vattenflaskan har också tillkommit på samma ställe.

Det är bland andra eldsjälarna Lars Hindriks, Åke Mårs, Tommy Andersson och Hans Björklund som gjort nybygget möjligt. Lars Hindriks är själv aktiv i Rättviks golfklubb men på grund av ryggproblem har han tvingats skära ned på golfspelandet. Han har då fått mer tid över till att bland annat hjälpa klubben med diverse byggnationer. Vi är otroligt tacksamma att vi har dessa ideella krafter i föreningen!