Startkur under uppförande

Styrelseledamot Anders Kallar är initiativtagare till en ny startkur på 1:ans hål.  Anders som är sponsor- och marknadsansvarig inom styrelsen tog tidigt i våras kontakt med Ollas Timmerstugor i Rättvik och frågade om de ville hjälpa till att sponsra en timmerstomme på ca 10 kvm. Ollas Timmerstugor var på hugget och ville hjälpa till, vilket vi är mycket tacksamma för. Vi lyfte sedan luren och ringde Torbjörn Malm Arkitektkontor AB och frågade om Torbjörn som är medlem i klubben ville göra en ritning på en lyxig variant av slogbod med högre tak och även Torbjörn ville hjälpa till.

Anders som är eld och lågor att slutföra projektet har även tagit åt sig att uppföra byggnaden och bygga tak på den. Som ni kan se på bilden så arbetet i full gång, planerna är att bygga klart innan snön faller och senar till våren måla kuren.

Vi tackar Ollas Timmerstugor AB, Torbjörn Malm Arkitektkontor AB och självklart medlem Anders Kallur för den fina startkuren.