Kvartett sänkte sina handicap

RÄTTVIK
Dam- och oldboystävlingen torsdag 7 juni för medlemmar i Rättviks golfklubb lockade 36 deltagare, varav sex kvinnor.
35 stycken fullföljde slagtävlingen i strålande sommarväder och det hela resulterade i bra spel.
En kvartett fick nämligen sina handicap sänkta sedan deras nettoresultat blivit bättre än banans par, idealresultat.
Efter en fin runda de avslutande nio hålen vann Björn Ericsson på 67 slag, ett mindre än Åke Mårs, som i gengäld blev ensam om att göra två birdies, ett slag bättre än ett håls idealresultat.

Resultat: 1) Björn Ericsson, 67, 2) Åke Mårs, 68, 3) Torbjörn Hellén, 69, 4) Kerstin Hed, 69, 5) Rune Back, 71, 6) Gunnar Friberg, 71, 7) Jan-Åke Ekberg, 73, 8) Lars Lindquist, 73, 9) Hans Jax, 73, 10) Arne Ohlson, 75.

Bild: Tordagens vinnare Björn Ericsson omgiven av trea Torbjörn Hellén t v och tvåan Åke Mårs.