Rättviks golfklubb

Nyheter

Den senaste tiden har det talats mycket om att det kommer nya golfregler 2019 och ett världshandicapsystem 2020. Därför vill vi i Svenska Golfförbundets regelkommitté poängtera några viktiga saker som gäller under årets golfsäsong.

Tisdag den 15 maj anordnasdes introduktionskurs i golfbaneskötsel på Rättviks Golfklubb. En heldagsutbildning i banskötsel. Kursen vände sig till den som är ny i branschen eller vill uppdatera sina kunskaper. Dagen blandas både teori och med praktiska övningar.

I år blev det en kanonstart för damer och herrar 55+!

Till premiären i det fina vädret hade 60 deltagare anmält sig för att spela 18 hål poängbogey. På bilden ser vi det förväntansfulla gänget före start.

Som vi längtat..

Idag har vi öppnat golfbanan i Rättvik, vädret är stålande och vi har mycket medlemmar och gäster som spelar.

Varmt välkommen till en ny härlig golfsäsong.