Kerstin Nyström tog sin andra seger

RÄTTVIK
”Efter regn kommer sol” sägs det och det stämde väl in under dam-oldboysgolfens veckotävling för medlemmar i Rättviks golfklubb tisdag 12 juni.
Efter måndagens välgörande regn bjöds nämligen strålande väder. om än med blåst från norr.
41 stycken, varav sju kvinnor, hade anmält sig och alla fullföljde den poängbogey, som spelades.
Föregående tävlings vinnare Björn Ericsson hade äran att dela ut första priset till hustrun Kerstin Nyström, som därmed tog hem sin andra seger för säsongen.
Hon spelade ihop 39 poäng vilket var två mera än tvåan Hans Johansson.
I birdieligan var det många som fick noteringar och bäst var Arne Ohlsson med två birdies.
Resultat: 1) Kerstin Nyström, 39 poäng, 2) Hans Johansson, 37, 3) Lars Hindriks, 35, 4) Åke Nalén, 34, 5) Arne Ohlson, 33, 6) Johnny Eriksson, 33, 7) Terttu Lundin, 32, 8) Jan-Åke Ekberg, 31, 9) Leif Lundin, 31, 10) Kenneth Sjöblom, 31.

bildtext:

Bo Appell i mitten puttar iväg bollen på hål 9 medan Vivianne Eriksson och Lars Landstedt tittar på.