Hasse Ollas vann på 38 poäng

”Spontangolfen” för oldboysmedlemmarna i Rättviks golfklubb rullar vidare.
Tisdag 23 oktober kom 16 ”gubbar” till start och när sista bollen spelat klart fick vi också se vinnaren - Hasse Ollas.

När han och de övriga deltagarna gav sig av till respektive hål för kanonstart 10.00 var det nån i fyrbollen Hasse Ollas spelade i som sa ”skicka med oss prispengarna”.
Det var inte långt ifrån att det kunde gjorts.
För bland de fem pristagarna återfanns inte enbart Hasse Ollas i den kvartetten utan även tredjepristagaren Åke Mårs.
Mellan dem klämde sig tävlingsledaren Gunnar Friberg in.
Trots det kylslagna vädret och våta underlaget bjöds på bra spel då nästan halva startfältet hade 36 poäng eller bättre.
Håller hösten fina väder talar mycket för att spontangolfandet denna höst lockar  bra med deltagare ytterligare ett par gånger innan inomhussäsongen drar igång för de som anmält intresse för det.

Resultat poängbogey 23 oktober: 1) Hasse Ollas, 38 poäng, 2) Gunnar Friberg 37, 3) Åke Mårs, 36, 4) Lollo Friberg, 36, 5) Jan Jonsson, 36.

Bild på pristagare spontangolf 23 oktober, fr v Lollo Friberg, Jan Jonsson, Åke Mårs, Gunnar Friberg och Hasse Ollas.