Rättviks golfklubb

Rättviks golfklubb ska bli en jämställd klubb.

— Visionen vi satte upp hade nästan ouppnåeliga mål. Nu har vi satt mål som går att nå, säger processledaren Eva Hindriks.

— Vi har fokuserat mera på att det ska bli trivsamt i vår klubb.

I går förmiddag den 20 juni hände det grejer på klubben. Renovering av vattenhindret på 17:e hålet. Femton tappra personer hjälpte till att rulla ut nytt gräs på hela 1 000 kvm. Resultatet blev utmärkt! Bra jobbat, tack för hjälpen.

RÄTTVIK
Det blåste frisk västlig vind när 39 oldboys och sex damer, alla 55+, deltog i den poängbogey som spelades tisdag 19 juni för medlemmar i Rättviks golfklubb.
Vinden gjorde det svårspelat och ingen spelare lyckades sänka sin handicap.

RÄTTVIK
08.45 i morse lördagen den 16 juni gick starten för 33:a upplagen av 100-hålstävlingen Bakslaget, tävlingen avslutas på söndag eftermiddag. En partävling över 100 hål, under två dagar, i olika spelformer. Det var Benny Nyström som för snart 40 år sedan, tillsammans med sin svåger Curt Berglund, kläckte konceptet om 10 gånger 10 hål.