Rättviks golfklubb

Så värderas svenska golfbanor!

Har du någon gång undrat varför det är olika spelhandicap på golfbanorna och vilka faktorer som påverkar svårhetsgraden? Här är svaret på hur banvärdering går till i Sverige och hur sloptabellerna räknas ut.

I helgen träffades tio av de fjorton distrikt som under året gjort en tjejsatsning. Diskussioner om framtiden varvades med inspiration och erfarenhetsutbyte. Tjejerna är väldigt ensamma ute på klubbarna och genom en distriktssatsning finns möjlighet att träna och lära känna fler tjejer i närområdet

From den 1 november är banan stängd för i år. Vi tackar alla medlemmar och gäster för 2017 års säsong.

Receptionen och shopen stängd för semester, öppnar åter 21 november kl 09.00.

Hälsningar Rättviks Golfklubb

Kära medlemmar och gäster. Vi går mot kallare tider och när som helst är det frost. Observera - har du en tid bokad och det är frost stryks din tid. Tiden flyttas alltså INTE fram. För att vara på den säkra sidan boka en senare tid och ta en titt på väderprognosen.