Damkommittén

Damkommittén organiserar verksamheten som riktar sig till klubbens kvinnliga medlemmar. Syftet med verksamheten är att få våra damer att träffas och spela ihop under trevliga former. De lite mer golfvana tar hand om de som nyligen börjat spela.

Vi träffas måndagar,tisdagar och torsdagar för gemensamt spel. På måndagarna träffas vi för att fika och ha regeluppfräschning samt att spela 9 hål under lättsamma former. På tisdagar spelar vi 18 hål pängbogey och på torsdagar 18 hål slaggolf.

Damkommittén ansvarar för att kiosken är öppen under Rättviksveckan. Dessutom sköter vi scoreborden på KM.

Roligt kan man ha på olika sätt med golfspel. Vi har en tävling, Nattens Drottning, där vi klär oss i vita kläder och hatt. Vinnaren får klä sig i vit kjol, slöja och krona. Så är man då klädd året därpå när man ska spela och försvara sin titel. Hemlig resa är en annan trevlig aktivitet.

Läs mer om oss under flikarna till vänster. Välkommen till Rättviks GK:s  Damkommitté!

Vill du ha kontakt med styrelsen, ring eller maila!

Marianne Lundin                       Viviann Eriksson                      Terttu Lundin

070-266 87 29                           070-535 83 11                          070-633 27 80

marianne@lundins.eu               vivvi48@gmail.com                  terttu.lundin@telia.com