Premiären av Dam/Oldboysgolfen 2018

vanns av Nina Hedlund.

Grattis!

Hej alla Damer/Tjejer i Rättviks golfklubb !

Den 14 maj startar våra Måndagsspel med samling kl 17.00 för fika och regelprat. Avgift 40:-.

Klockan 18.00 går vi ut och sällskapsspelar 9 hål. Vi går i blandade 3-bollar och de mer spelvana får

ta rollen att stötta de mer ovana.

Anmälan på Min Golf må senast kl 15.00 eller på lista i damrummet.

En gång i månaden bjuder Damkommittén på fikat.

Vill du se hur ditt spel utvecklas så bjuder vi på Eclectic. Överraskningar vid säsongens slut!!

Du som deltar i Måndagsspelet gör naturligtvis arbetsinsatser för Damkommittén. (3 för julbord eller resa)

Tisdags och Torsdagsspel sker tillsammans med Oldboysen.

Du hittar tävlingarna i programmet under Dam och Oldboysspel.

Anmälan senast kl 13.00 måndagar  inför Tisdagsspel och onsdagar  kl 13.00 inför Torsdagsspel.

Startavgift 30:-. Vi har gemensam tävlingsklass och prisutdelning efteråt. Vinner man ska man vara

Tävlingsledare vid nästa speldag. Du som deltar i detta spel gör också arbetsinsatser för Damkommittén.

Vi har gemensam lista för Birdies och Matchspel med oldboysen.

Vi har egen Månadens stjärna och Torsdagsmästarinna.

Arbetsinsatser kan vara:

Måndagsvärd, Scoreboardsarbete vid KM, arbete i kiosken under Rättviksveckan eller Golfvärd under juli månad.

Vill du vara Golfvärd tar du kontakt med Viviann Eriksson  070-535 83 11. På anslagstavlan i damrummet hittar du listor för övriga arbetsuppgifter.

Här är gänget som spelade Nattens Drottning.

Efter särspel på hål 9 så segrade Terttu Lundin

Upptaktsträffen  2015.

Vi startade med fika och verksamhetsinformation. Därefter var det träning på rangen under ledning av William och Calle och chippning runt puttinggreen under lednig av Magnus. Gemensam lunch och modevisning med klubbens egna mannekänger Berit, Inga-Britt, Yvonne, Christer och Terttu. Dagen avslutades med 9 eller 18 håls spel. Nu är säsongen startad !

Styrelsen för Damkommittén önskar Er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Välkomna på Damkommitténs Årsmöte sö 25/1 2015 kl. 13.00

i konferenslokalen på Rättviks Golfklubb.

Vi bjuder på Sopplunch och årsmötesförhandlingar.

Anmälan senast 20/1 till  marianne@lundins.eu

DAMGOLFAVSLUTNING    I lördags spelades årets sista tävling i mycket vackert väder och med 21 spelare. Dagen avrundades med prisutdelning och middag.  Måndagstävlingarna vann Helena Granzell och Tisdags- och Torsdagstävlingarna vanns av Karin Wikzell.
Stort tack till er alla damer som har spelat så flitigt i sommar och som ställt upp och arbetat. Det är roligt att jobba med er!

Tack till Viviann och Berit som fixade avslutningen som jag lyckades närvara vid en stund i mitt nyopererade tillstånd.

Kram från Marianne.

Fler bilder finns under bilder.

STORT TACK till alla som arbetat i KIOSKEN under Rättviksveckan!!!!

Marianne

Hej!     Dags för Avslutning

Dagarna rusar framåt och det är dags att tänka på avslutning. Vi träffas lördag den 20/9 kl 13.30 för att spela 9 hål. Blir det regn så ställer vi in golfen. Klockan 17.00 är det samling för middag och prisutdelning. Kostnad 100:-. Ta med egen måltidsdryck. Du som har arbetat många pass kommer att bli bjuden. Anmälan senast 14/9 på lista i damrummet eller via mail/telefon till Marianne, Viviann eller Terttu.

Varmt välkomna!

Marianne

Vinnaren av KM Damer 60 blev Eva Hindriks. Grattis!

Tävlingen Aina Borgs Minne vanns av Hjördis Thång-Lindqvist. Grattis!

De glada damerna är Barbro och Helena i kiosken under Siljan Open.

*

Hemliga resan 1/8. Vinnande lag blev Eivor, Terttu och BrittLis. Grattis! Ni får äran att arrangera nästa års resa.

Individuell vinnare blev Berit. Grattis! Stort TACK Eva och Eivor för årets arrangemang.

*

Årets Matchspel vanns av Eva Hindriks. Grattis Eva!!!

*

Arbete i scoreboarden och  kiosken v 32 och 36.

Vi behöver din hjälp!!!  Läs och skrv in dig på listorna i damrummet.

Tack!

Hemlig resa den 1/8

Anmäl dig på listan på anslagstavlan i damrummet.

Varmt välkomna till en trevlig dag!!

Nattens Drottning

I strålande väder spelade 21 damer i lördags om titeln Nattens Drottning.

Vann gjorde Inga Britt Andersson och hon bär nu titeln till nästa års match.

Stort grattis Inga Britt !!